Thursday, 21 June 2012

Dinner *-*

Salam untuk semua :)..

Bismillairrahmanirrahim,
dengan nama Allah yang Maha Pengasih, Maha Penyayang.


Hotel premiere,Klang 15 June 2012..
dak2 junior anjurkn..best sgt..tema "desa tercinta"..walaupun aku n geng sesat,gara2 ikut pak cik sengal tu..tp xpe..semua tu kngn..hehe..
tp seyes aku ckp,best siot..dari gimik sapa akhir..good!!..dak junior!..korg memg best!..akak suke..1000x suke..walaupun aku dah g byk dinner,sejak dr dip sapa degree,ni la yg pling best..SEYES!..Xde bodek2..hehehhee..

tp pic cikit je..coz dtg lmbt gara2 sesat..hehe..
jom layan..

ni la Premiere Hotel..


tetibe rase lapar..hehe..
sory..i da try rotate,,still xleh gk..huhu..
with puan azlina & im..
with mary..
with im..
with ju, una & ziela..

 Salam.. :)..

 note: akak bg 10 * untuk korg..hehehe..

Wednesday, 20 June 2012

Final Exam *_*

Salam untuk semua :)..

Bismillairrahmanirrahim,
dengan nama Allah yang Maha Pengasih, Maha Penyayang.

Setelah penat lelah aku menghadapi pelbagai dugaan, rintangan n whatever la..(hehehe) maka selesaila sudah praktikal 4 week kt HKL , assignment & test2 sem ni..praktikal ade ag 2 week selepas final exam..
Dengan ku menyebut kalimah ALHAMDULILLAH.. bersyukur ke hadrat mu ya ALLAH..Ku memohon kpdmu ya ALLAH semoga test2,assignment & smualah mendapat keputusan yang cemerlang..amin..
Dan sekarang berdebar lak tuk final exam & osce..hope berjaya dengan cemerlang & Semoga ALLAH mempermudahkan segalanya..aminn.. 

exam just around the corner,
rase berdebar gak,
study pun hard gak sebab nak perbaiki pointer,
hope dapat jawab dengan sebaik mungkin,
                                                                itulah student life,            
sebelum bercuti panjang perlu menempuh final exam yg menguji segala-galanye.

So,
kepada my sis ninie satirah all the best for ur final exam,jaga kesihatan gak & kuatkan diri tuk lakukan yg terbaik dalam kehidupan.

kepada teman2 seperjuangan yg bakal menempuh final exam,selamat menduduki peperiksaan diucapkan…(skema lak ayat..hahaha)

TAUFIQ BINNAJAH!!!..


 Salam...

 Mood : bile la nk sentuh buku2 dlm beg aku tu.. huh!..asmat2 tolong rajin ckit ok!..hehehe..

Saturday, 9 June 2012

Derak with MyFiance :)..




Salam untuk semua :)..

Bismillairrahmanirrahim,
dengan nama Allah yang Maha Pengasih, Maha Penyayang.

2 June 2012.. 
aku & my fiance kuar date...die dtg sini coz ade hal nk settle kn kt sini..smbil2 tu jupe la aku skali..bkn seng nk jupe kn??pe ag merengek mcm anak kecik la aku..nk jupe..nk jupe..stiap ari bile je kol,asyik minte je nk jupe..slagi xdpt,xnk bork bende len..kalu die tnye bende len,aku xnk ckp..still nk suh die jwb gk leh jupe..hehehe..sabar la my fiance ek!..dpt tunang mcm ni..cian die..asyik ikut ckp aku je..thnks syg..thnks..

kami p zoo negara..aku p zoo mase kecik2 dlu je..ni la second time..biarla tunang aku asyik ckp,xde pe2 syg kt zoo tu..smua binatang tua2 doh..hehe..tp aku ni degil..nk gk..hehe.
.

 
Ni pic2 my fiance :)..


 


Ni pic2 kiteorg bersame :)..chewah!!hehe..




   

 kt padang permainan,teman bakal anak buah men bola :)..

 


  mkn steamboat :)..

 
 
p jln2 ict..

with bakal abg ipar, kak ipar & bakal ank2 buah :)..


 

rase swonok sgt coz leh jupe, walaupun ade test keesokkan arinye..gile la asmat,xprnah di buat..ni la first time,kuar date time ade exam..hehehehe..

k la..
salam..:)..

Thursday, 7 June 2012

Sanah Helwah :)


Waktu bergilir.
Detik berganti detik.
Hari berganti hari..
Bulan berganti bulan..
Dan tanpa terasa 1 tahun sudah terlewati.
Sekian tahun sudah kehadiranku mempengaruhi orang-orang sekitarku,
dan setiap perbuatanku telah membentuk karakterku,
dan setiap langkahku telah membawaku mendekati atau menjauhi
cita-citaku,
dan kelak...
setiap tarikan nafasku akan dimintai pertanggungjawabannya,
untuk menentukan tempatku di alam yang abadi...
Selamat Ulang Tahun
Semoga langkah-langkahku semakin matang
dan selalu membawaku ke arah yang lebih baik.


Dalam xsedar umur ku dah 25thn..ya ALLAH rase cpt je mase berlalu..rase masih d bangku skul ag..rindunye saat2 yg sudah berlalu & xsbr menunggu ari2 yg bakal mendatang..semoga ALLAH permudahkan segala urusan kita smua..aminn..to all my frenz yg wish k.long ucapkn thnks,syukran..hepi sgt ats ucapan korg tu..k.long doakn korg pun sentiasa di berkati olehnya..aminn..

nurul bg..thanks..:)..

diba bg..syukran..:)..

musaadah bg..thnks:)..

Thnks kwn2ku nurul afriza, nur adibah & musaadah coz bg hadiah..terharu..thnks sgt2..terkejut,tergamam & smua ade..syukran..rase nk menitis je air mate ni..huhu..air mate kegembiraan..huhu.. 

Mood: hepi sgt2..thanks semua..ari ni gak my fiance dah di panggil kerje..alhamdulillah..




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...