Friday, 14 September 2012

My Niece ^_^..

Salam untuk semua :)..

Bismillairrahmanirrahim,
dengan nama Allah yang Maha Pengasih, Maha Penyayang.


Ari ni rase nk cite sal anak2 buah aku.. tringt ag..aku jage diaorg 3 week.. tibe2 rase rindu kt diorg..huhu..mane xnye slame 3 minggu tu la aku berkepit je dgn diorg tu..mane ade aku,d situla ade ank2 buah aku..huhu..

hm!..k la skrg aku nk cite sal about ank buah aku yg first.. name  d beri oleh abahnye Tuan Nur Syadiqin bt Tuan Zulkifli..umur dah masuk 4 tahun.. 18.8.2008..mase dr baby ag mak aku jage die.. aku plk mase ni ank buah yg first,memg la hepi..slalu dukung2 kakak..hehe..


umur 1 ari..

yg ni dah beberapa ari la..xingt..hehe..



yak..nk tumbuk cik ngoh ke tu?hehe..

comey kakak senyum..:)..
bru bngn tdo..rambut kusut tp tetp comey..
kakak sekeliling umh nyo ngakoh..hehe..
kalu tdo,rase sian plk..kalu sdr,marah coz buas..hehe..
gnggu cik cu study ek..hehe..
ala tomei2..ambik kopiah tok ayah ye..hehe..
kijo nyo kunga jo reti..pahtu lepa buku rato..cik ngoh la jo nyipe..hehe..
comey bertudung..hehe..





Ni plk yg ke2.. Tuan Aifi Helmi Bin Tuan Zulkifli.. 14.10.2009.. bru nk masuk 3 tahun.. yg ni dr kecik asyik nk berkepit je dgn mak die..tp skrg dah brubah..dah smakin rapat dgn aku..sapa kn tdo pun nk ngan aku..xsangka aifi berubah sapa mcm ni skali..hehe..pic aifi sikit je dgn aku coz mase die lahir aku duk kt u..xblik..mase aku blik plk aifi duk pinang..jupe setahun skali je..ni pun pic aku ambik dgn adik aku..

name saye aifi..panggil sy dak manje k!..hehe..
ikut tok ayah solat..tahiyyat dah tu..pandai dah ank buah cik ngoh yg manje ni..
hehe..jari tngn tu xleh blah..pandai..hehe..
tdo..mase ni manje ag..xnk dgn sape2 slain ibu & abahnye je..hehe..


mase ni napok gemuk kn??..






ni pic diorg berdua..ish beza 1 tahun je..kwn berdua ni je la..tp kite kna tngok gk..kakak suke usik aifi..aifi beke..pe ag,aifi gigit tngn kakak..hehe..diorg ni nakal plus buas plus cerdik & smua la..


;
mase ni diorg p jogging..peace kakak :)..

ni yg terbaru..diorg dah bsr.
men bunga api :)..
ni tahun lps..
 









xsbr nk jupe dgn diorg raye aji ni plk..nk men puas2..cik ngoh cyg korg berdua!!..

k la seharian p shah alam..penat..mau tito..:)..

Salam..:)..



Thursday, 13 September 2012

Kedah ^-^..

Salam untuk semua :)..

Bismillairrahmanirrahim,
dengan nama Allah yang Maha Pengasih, Maha Penyayang.


Kedah???..
Adekah aku akan menetap kt kdh??..minte2 la tunang aku dpt kerje kt JOA..cerah cikit mase dpn kami berdua..tp seandainye KEDAH negeri yg akan bakal aku menetap nnti..aku time dgn redha..hehe..cewah!!..

ari jumaat minggu lps aku p bukit mertajam coz antr ank sedare aku yg comel2 tu..huhu..sedih berpisah dgn diorg..slps tu,tunang aku ambik n p derak..swonok!..hehe..tunang aku bwk aku knl2 kedah..g sungai merbok & jeti tanjung dawai..

jom layan picture kami :)..



Best mkn kt cni..murah sgt!..seyes xtipu!..





da pandai posing dah tune i sorg ni..hehe..


 










kami jupe sekejp je ni & trus myfiance antr i umh kwn i nurul afriza..kt umh nurul best sgt..family die sporting giler!..segan plk len kali nk p..hehe..

note: tune aku g taw,aku dah berubah..dlu jupe kejp xleh..skrg dah blh dah..pastu kalu die nk blik,aku xngis pun..hehe..alhamdulillah..aku pun pasan prubahan aku ni..may b dah nk kawin kot (ayat gatai..)..hehe..


Salam..




4 Year!!.yeah..hehe..

Salam untuk semua :)..

Bismillairrahmanirrahim,
dengan nama Allah yang Maha Pengasih, Maha Penyayang.


Mulai sem baru (sem 7) dgn bismillah..kalimah ALLAH yg pling suci..
mcm xsangka je dah thun last..rase mcm rase bru kelmarin je masuk degree..byk kisah2 suka duka spnjg 3thn yg lps..tu smua jd pngajaran kt kite smua..

sem ni aku ambik 2 subjek je..

NRS 560 INTENSIVE CARE UNIT 2..
HPY 555 TEACHING IN PRACTICE..

nk bc doa ni..tadah tngn..hehe..

Bismillairrahmanirrahim.,
Ya ALLAH permudahkan segala pembelajaran kami,mudahkan la kami time ilmu mu ya ALLAH..n smoga kami mendpt kejayaan yg cemerlang..aamiin.. 

Salam ^-^..


Sblm penghujung syawal :)..

Salam untuk semua :)..

Bismillairrahmanirrahim,
dengan nama Allah yang Maha Pengasih, Maha Penyayang.


Ari ahad ni dah last bulan syawal.. huhu..trase sedih sbb bulan ni xpose 6 coz ade anak2 sedare..asyik kna masak je..alasan..hehe..hm!..blog aku ni pun sudah lame x d update..aku bukn xnk update tp keadaan yg xmengizinkan..bz ckit..hope ari raye thn dpn aku ade ag d dunia ni..masih dpt menghirup udara segar kurniaan illahi..

raye aku mcm biasa je..pagi xp maye raye coz aku ABC..hehe..lps tu aku n family p kubur mlawat arwah abg,kakak,atuk n smua sedare2 aku..same2 mendoakan kesejahteraan mrk d sana..

pahtu p umh mak sedare n sedare2 dtg umh..eh lupe lak ptg tu p umh nenek..hehe..tahun dpn insya ALLAH aku dah jd isteri org..insha ALLAH same2 kite doakn ek..bende bek nape nk d lambtkn ek??hehe..tul x???hehe..

k ni pic raye thn ni..with my family.. (mase ni ank2 sedare aku xdtg ag..raye umh abg ipar aku)..jom layan..pic raye 2012..

my family ^-^

rindu kalian :)..

same x muke??ramai org gtaw muke aku same mcm mak..hehe..




Salam ^-^..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...