Sunday, 20 May 2012

~Debar~*_*

Salam untuk semua :)..
                                                                                                            
Bismillairrahmanirrahim,
dengan nama Allah yang Maha Pengasih, Maha Penyayang.


~Hospital Kuala Lumpur~
Esok bermulalah praktikal sem ni.semoga ALLAH memberi kekuatan yang luar biasa kpd kami smua..aminn..cuak gk coz xprnh ag praktikal kt hospital ni..tmbah2 ag masuk ward icu lak..cuakkkkk...huhu..




Walaupun aku xprnh p ag kt cni..ni je la yg mampu aku wt..tngok kt google..tp dlm hati ni hanye TUHAN yg taw..jantung asyik berdebar je..

بسم الله الرحمن الرحيم


Ya ALLAH kau permudahkanlah segala urusan kami semua..aminn ya rabbal alamin.. 

Mood: mlm ni nk tdo awal..esok kul 3.30 nk bngn dah..chayok3!!..taufiq binnajah untuk kite smua!..:)..

i will try the best!!!

Wassalam..



Saturday, 19 May 2012

~FEMO'S~ *_*

Salam untuk semua :)..
                                                                                                            
Bismillairrahmanirrahim,
dengan nama Allah yang Maha Pengasih, Maha Penyayang.

Meh cni dgr pe yg aku nk cite nih!!..meh la..hehe..mcm ni..hehe..~FEMO'S~minggu ni dak2 environment ade anjurkan bnde ni la..FEMO'S..bpe kali nk sebut da..hehe..dr 11-13..aku adalah salah seorg yg join dlm program ni..kirenye wakil persatuan aku la..aku kn syg persatuan aku,tu aku join..hehe..padehal nk sijil..kui3x..aku join bola jaring,perbarisan & tarik tali..tarik tali???mesti korg xcaya kn?haha..ya la,aku kn ayu ag lemah lembut,mane sesuai men tarik2 tali ni..haha..poyo jp.. sudah cukup sudah..mcm lagu blog aku ni..hehe..

Jeng2 kami juara!!.Alhamdulillah rezeki milik kami..

Piala dijulang bangga! pingat dikalung megah!
Juara Keseluruhan Festival Mega Sport Of Health Science 2012! 
~NUSA~


Seperti biase la..layan picture2 aku yg akan korg rase nyampah dgn aku INI!!!..hehe..



hehe..aku juara!..eh silap kami juara!!..hehe..
we are the champion!!..NUSA!..

WD tu!!hehe..kami kalah tipis je 3-4..



with maskot kiteorg..syringe n needle..with nunoi yg sporting..



kpd goup perbarisan kami..SYABAS korg!!..xsia2 kite berhempas pulas praktis..menari n menari xhenti2..wakawaka..the best!!..

mood: hepi..sem dpn nk join ag..insya ALLAH..

nk out da,nk layan myfiance..nk gayut..hehe..

Sekian..

Salam:)..

Saturday, 12 May 2012

Happy nurses day!

Salam untuk semua :)..

Bismillairrahmanirrahim,
dengan nama Allah yang Maha Pengasih, Maha Penyayang.

Alhamdulilah...

Tanggal 12 Mei merupakan hari jururawat sedunia..tarikh ni sama dengan tarikh lahir Florence Nightingle iaitu pd 12 mei 1980. Hari Jururawat ini disambut seluruh Malaysia adalah sebagai mengenang jasa bakti para jururawat yang memberi perkhidmatan kejururawatan kepada seluruh masyarakat tanpa mengira bangsa, agama, warna kulit, status atau jenis penyakit, di bandar atau luar bandar, kawan atau lawan. chewah ayat skema..tui3..hehe..

Oleh itu appreciate la kepada semua jururawat ini kerana :
·         diorang kerja shift pagi,petang &mlm...letih wo!!
·         diorang sabar layan karenah korang yang annoying tu
·         diorang ni korang ingat senang ke nak jadi nurse?. susah gak la der~blaja sana, exam bla bla bla watever~
·         diorang ni kalau takde sapa nak tolong doktor buat kerja? hah jawab.



Maka di sini i nak ucapkan:
Selamat Hari Jururawat Buat Semua Jururawat Malaysia & Bakal2 Jururawat.

disini gk aku nk korg smua tolong doakn untuk kiteorg ni yg bakal2 nurse ni aka student nurse la.
korang pe ag,tadah tangan la..hehe.

Bismillahirrahmannirahim..
Ya ALLAH ya tuhanku, apabila kami semua habis study,murahkan la rezeki kami supaya kami mudah
mendapat kerja sebagai nurse n dpt memikul tanggungjawab di dlm kerjaya yg begitu mulia ni..aminn..

k la nk out da,nk tito..

Mood: penat slps blik bertanding men bola jaring..yahoo..kami kalah!!..hehe..

Sekian untuk kali ni..
Salam..



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...