Thursday, 16 August 2012

Selamat Ari Raye :)..

Salam untuk semua :)..

Bismillairrahmanirrahim,
dengan nama Allah yang Maha Pengasih, Maha Penyayang.

Pejam celik pejam celik dah nk masuk sebulan dah kite berpose..hope sgala amalan kite smua d terima olehnya..aamiin..

pose dah nk hbis,raye dah dkt..alhamdulillah..
d sini aku ingin mengucapkan :


maaf zahir & batin..

alhamdulillah esok berakhir la aku kije..esok gk dpt gaji & bonus ari raye..alhamdulillah..

mood: menunggu kpulangan anak2 sedare..rindu korang sgt2...yahoo!..hehe..

Salam..

Friday, 3 August 2012

Alhamdulillah..*_*..

Salam untuk semua :)..

Bismillairrahmanirrahim,
dengan nama Allah yang Maha Pengasih, Maha Penyayang.


Result sem 6 dah kuar..Alhamdulillah..syukur ke hadrat mu ya ALLAH..
Hope every sem dpt seperti ini..aamiin..

Salam..


Note: Syukran ninie satirah coz ajar k.long..k.long xkn lupakn sapa bile2..thanks kwn2 seperjuangan gk..thanks ahli group ENT, Biostatistik,arabic & icu..syukran alaikum!..:)..



Thursday, 2 August 2012

Cuti Sem *_*..

Salam untuk semua :)..

Bismillairrahmanirrahim,
dengan nama Allah yang Maha Pengasih, Maha Penyayang.


Alhamdulillah smlm aku bru je sapa kelate..lps praktikal aku p KL umh mak sedare aku slame 3 hari atas sbb2 tertentu..walaupun berat kaki nk melangkah tp terpaksa d gagahi jugok, demi nenek tercinta..

hm!!..walaupun xilang penat ag,ari ni aku dah start kije kt bazar ramadhan d ketereh..walaupun lenguh kaki berdiri, xpe la..aku sanggup demi mencri pengalaman & yg penting sekali aku dpt simpan duit..aku kije dr kul 2 ptg sapa berbuka pose..kul 8 aku sapa umh le..sempat ag aku menunaikan kewajipan aku sbg hamba ALLAH di muka bumi ini iaitu solat terawih..alhamdulillah..

ni la tempatnye..cri kt google ni..hehe..



mula2nye aku nk kije wt kuih raye,tp ats sbb2 tertentu,xjd..hehe..


note : xsbr nk tunggu esok & berdebar2 tunggu result exam sem ni..hope smuanye mendapat keputusan yg cemerlang..insha ALLAH..


Salam..




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...