Saturday, 26 January 2013

to my dear fiance! ;)



Assalamualaikum :)


♥ Kita BERKENALAN secara tak sengaja, adalah PERANCANGAN ALLAH ~ade hikmah kite knl,tuk rapatkn kuarga kite ;)~

♥ Kita BERKAWAN begitu lama bertahan pun, ALLAH
yang RANCANG ~mcm2 dugaan..xsangka sidie dah bergelar myfiance..thnks ALLAH!..~

♥ Kita dikurniakan RASA SUKA antara satu sama lain juga, ALLAH yang BERI.
~ingt ag ari first awk lamar sy..walaupun mase tu awk tipu2 je~..

♥ Kita masih BERSAMA walau banyak dugaan menimpa,
ALLAH yang ATURKAN.
~dri airmate kesedihan sehingga air mate kegembiraan..alhamdulillah!..~

♥ Kita dikurniakan KESEDARAN dan KEINSAFAN juga
kerana, ALLAH SAYANG PADA KITA.
~skrg ni sy pasan, awk dah brubah..dah byk berubah kearah kebaikan..skrg leh katekn dah kaki masjid..& sy terkejut bile awk kate kt sy tiap2 ari awk nk bc yasin..alhamdulillah..~

♥ Kita BERJAUHAN untuk mencapai REDHA-NYA juga, DIA yang RANCANG.
~dlu awk dkt dgn sy..dkt sgt..skrg kite jrg dah jupe..alhamdulillah sy redha semua ni..mungkin ni lebih terbaik tuk kite~..

♥ Kita BERDOA untuk KEBAHAGIAAN kite, ALLAH
yang DETIKKAN dalam hati kita.
~hope hubungn ni kekal ke jannah! aamiin..~

#Allah sebaik-baik perancang ! :')

Thanks Mohd Ikhwan coz jd peneman sy selame 7thn lebih..mase sy susah awk la yg tolong sy..sy kol awk..n awk cube bntu sy walaupun diri awk mase tu susah..awk cube..sy study kt sini,xde sape2,melainkn awk je..mak ayah sy jauh..thnks awk!..moga2 awk la imam sy...aamiin..:)

Salam..


Friday, 18 January 2013

Prewed ^_^

Assalamualaikum..

5 Jan 2013..
tarikh prewedding kami ber2..
alhamdulillah,cuaca sgt bek..seolah2 memahami isi hati kami tuk bershoot..
ok...ari ni my album da sapa ke tngn sy..alhamdulillah..:)


Myalbum:)




DVD..:)

ni our photographers..diaorg sgt sporting :)

ni abg ja & abg akmal..

 ni abg zul..

& ni our pictures :)

 ni cover my album :)

 xsangka tu tunang sy..xsangka!..pe2 pun alhamdulillah..:)










 slmt tinggal zamn bujang!..:)








 pent gelak..seyes!..hehe..












byk ag pict,seyes byk..xlarat nk tngok..hehe..kalu korg nk tngok meh umh ek..tngok album & dvd..mesti korg juling2 mate tngok picture kami..hehe..

abg ja the best!..thnks abg ja..

note: bile dah byk pict so,jd pusing kpale..smuanye cntik!..xtaw nk ambik yg mane 1 tuk d letakkn dlm hmmmmm..hehe..

ok la..mau tdo..esok ade byk kije ag tuk d buat..ya ALLAH permudahkn smuanye..aamiin..


Salam..


Monday, 14 January 2013

Preparation for prewed ^_^

Assalamualaikum..

Prewed????..are u sure asmat?..kih3..tu la yg sudah berlaku..dgr word tu,rase mcm dah dkt dah nk kawin (padahal lmbt ag bln 8 kot)..hehe..xpe la wt awl2..takut rushing..xterkejar nk wt smua skaligus!..nk bergelar raje sehari bkn senang..mcm2 kne fikir..maklum la kawin skali dlm seumur hidup..so,mcm2 aku bli tuk prewed..smua ni sponsor by en tunang sy..thnk u syg..syg u lebih2..hehe..


u walaupun u ego..tp u tetp lemah bile dgr pujukn i..thnks syg!..ahakz!..:)
Thnks myclassmate.. thnks ats idea2 korg..thnks una,cinot & zai..:)
ni bju & kasut..



5.1 aku dah prewed..alhamdulillah..ari tu,ujan xturun pun..panas je manjg..alhamdulillah..
gmbr tuk prewed di len mase ek..:)

mood: xsbr nk tunggu album tuk prewed..minggu dpn siap..:)


salam..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...