Friday, 23 December 2011

~Ombak Rindu~

Salam untuk semua :)

Selmt pg semua!..da mkn lum?..hehe..aku ni yg duk kt umh ni asyik bgn lmbt je..anak dara ape entah!..hehe..ya la..mase ni la aku leh bngn lmbt,da la 4 week yg lps aku asyik bgn awl je untuk g praktikal..xcuka!!..huhu..

K la berbalik kpd pe yg aku nk cite kali ni ek..skrg aku nk korg semua tepuk tngn untuk aku yg da lame kempunan nk tngok ombak rindu ni..hehe..so heaven!!!..

Alhmdulillah ari rabu lps aku n member2 aku kuar p Jaya Jusco untuk tngok movie ni la..first, kami nek bas rapid untuk p klang sentral untuk tukar tiket..yahoo!!tiket ade untuk ku blik kg mlm ni..n trus kol mak n gtaw mak yg anakmu ni trlalu merindui mu..wow!...hehe..Then lps tu kiteorg nek teksi untuk ke JJ..Bilo je sapa aku trus debar,ade ke x tiket ni?..aku siap berdoa ag,mintak2 la ade coz aku trlalu excited nk tngok cite ni..hm!..bilo da sapa kt kaunter tiket,mate ku trus berpaling kt skrin ats tu..alhmdulillah ade kul 1.40..alhmdulillah..hepi sgt2 n kami trus bli..

Cite yg menyayat hati..

Memandgkn ade mase 1 jam ag sblum cite tu men, kiteorg ape g..g kedaroh la..mkn Mc'D..Hehe..hm!..slps perut kiteorg da d isi,kiteorg trus masuk dalam bilik wayang..(bilik wayang ke?..hehe..aku entam je tu..men sebut je..hehe)..hm! k skrg sku set dale otak  aku..hayati k!..hehe..

Cite ni brlngsung slame 2jam..aku tunggu je babak sedih..hm!..first2 xsedih ag tp bilo time haris pukul izzah dlm toilet tu d sbbkn slh fhm,trus aku ngis..aku xtahu da nk cover mcm ne..malu kot..aku takut kwn aku tngok..tp ade akak kt sebelah aku ni..diorg gelak kn aku sbb aku ngis..geram tul aku..aku da la tngh emosi tika tu..diorg plk gelak2..rase mcm nk ckp je.."kalu akak xde feeling untuk tngok cite ni,duk diam2 je la,xyah nk gelak2kn org"..hm!..geram sgt..ha! ni 1 ag..yg member aku sorg ni..asyik mkn pop corn je..skai aku tngok die xngis ag,skali ag aku tngok still xngis gk..phtu aku pun tnya la "da xsedih ke"..n die ckp sedih gk..may be die kwl kot..die bkn mcm aku...aku je yg terlebih emo..huhu..

pahtu bilo cite ni hbs,kami kuar n kwn aku ni gelak kn aku coz aku ngis n sbb tnya soklan cepu mas kt die..hehe..ape2 pun aku tetp xnyesal tngok cite ni..best sgt2..aku bg 10* kt Osman Ali..best..pe ag sape2 yg xtngok ag..p la tngok..best..caye la ckp aku..hehe..

ha! ni la pic2 yg kiteorg ambik mase kt cna..





Aku da jd milik org..hehe




Kul 4.30 kiteorg blik dgn teksi..oleh krn da lewt aku suh je pak cik teksi tu antr trus ke umh sewa aku..ambik kau harganye..RM 40..fuh! mkn Kfc pun da bpe kali kenyang..hehe..berkira tul la aku ni..hehe..xpo la yg pnting aku leh bilk kg mlm tu..aku sapa kul 5.30 kt umh sewa n kul 6 trus p klang..fuh men entam je kemas beg..men letak je dalm beg tu..fuh!pnt..tp xpo..alhmdulillah skrg aku da sapa umh..da mkn masakan mak aku..hm!..tp skrg ni aku rindu kt someone la..hehe..xpe la..nnti len kali aku bgtaw ek sape gerangan yg bertuah tu?(bertuah ke?hehe)..hehe..k..da..


salam..:)..







Thursday, 22 December 2011

tukar status!..

Salam untuk semua..
Setelah kami bercinta 6thn 4 bulan, akhirnye kputusan dari mak ayah kami trus mengejutkan kami,apbila bulan 3 mak ayah bg pihak laki dtg merisik aku..mase tu aku kt u..huh!terkejut dgr bilo mak aku kol..trus wt sujud syukur..huh!lega..akhirnya hubungn kami d restui oleh kedua2 belah pihak..alhmdulillah..skrg pun aku masih tersenyum ag bilo ingt smua ni..hehe..hm! secare rasminya pd 2 julai 2011, aku da sah bergelar tunangan org..alhmdulillah..syukran ya ALLAH..walaupun kami hadapi pelbgai dugaan..xsah la kalu aku xngis..aku ni emo ckit..ckit2 nk ngis..menci!..huhu..nk gelar kt aku minah emo pun leh kot?hehe..tp xpayah la..gelar aku yg cntik2 ckit ek..:)..
alhamdulillah..


ni la my Fiance:)..yg sbr hadapi kerenah aku..thnks papa...

ni my family..ayh je yg xde..ayh aku memg sush nk bergmbr..susah thp cipan:)


hah!ni bakal pak mertua ku..sebijik kn mcm myfiance..kalu xcaye jom layan!..hehe..

hope hubungn ni sapa ke jinjg pelamin n hingga ke akhir hayat..aminn..
k la..aku nk out da ni..nk kuar dgn mak..k.nnti aku cite psl bndelen plk..ok..bye2..


Bibit2 cinta kami..

Salam untuk semua..

Second post aku la ni kn?hehe..hm!..swonok lk bilo ade blog ni..leh luah smua kt cni..nnti akn dtg leh bc kn?..nnti da ank leh tunjuk kt diorg..hehe..(muka gatai!)..hm!..berbalik kepada tajuk asal pe yg aku nk cite ni..huh!..pnjg cite ni tp d pendekkn sudaa..nnti xpasal2 org baling kasut kt muka aku ni..hehe..k la..kali ni aku nk cite sal aku n tutt..name kitaorg d beri Asmat Binti Saari n die Mohd Ikhwan Bin Ghazali..hm!..kiteorg da bercinte 6thn lbih!..lame kn?..hm!alhmdulillah kiteorg still ag bersame..hope bersama hingga ke jannah..aminn...

Assalamualaikum...

Salam..

Alhmdulillah..selame ni aku asyik bc blog org je..nk wt blog,rase mls la..tp tut2 tergerok plk tngn nk wt blog..hm!..da sapa seru kot..hehe..hm! sebenarnye aku xtahu nk tulis ape dlm blog ni..tp aku tringin..huh!mcm2 la kau ni asmat..hehe..tp mcm ne nk cntikkn blog ni ek?xpe la..aku try search ag...hehe..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...